Прополисот се користи како лек со векови: Ова се 7 здравствени придобивки од него!

Прополисот спаѓа во пчелните производи, богат е со цинк и го зајакнува имунитетот, а тесно е поврзан со ослободување од стресот, како и во борбата со настинки и грип. Поради својот специфичен вкус и мирис, прополисот најчесто се комбинира со шеќер за полесно да се консумира. 1. Настинка и грип Со доаѓањето на есенските денови,… Read More Прополисот се користи како лек со векови: Ова се 7 здравствени придобивки од него!