Ви здодеаја истите секс пози? Пробајте ја оваа – се вика “Discovery channel”

Ви здодеаја истите пози во сексот? Нема потреба за грижи затоа што доволно е само малку фантазија за повторно да го разгорите “огнот“ во кревет. Дали некогаш сте чуле за позата “Discovery Channel”? Британската фирма “Ann Summers“ која продава секси долна облека и играчки за секс, тврди дека тоа е поза која ќе ја стимулира… Read More Ви здодеаја истите секс пози? Пробајте ја оваа – се вика “Discovery channel”

Постои секс поза која се вика „калуѓерка“ и не е баш невина како што звучи

Додека хит хоророт The Nun ја престрашува публиката во светските кино сали, многумина во кревет се забавуваат практикувајќи ја секс позата со истото име (nun=калуѓерка), која е далеку од било што свето, невино и наивно. Иако името „калуѓерка“ некому може да му асоцира на некоај пристојна и скромна поза, истата, во суштина, е далеку од… Read More Постои секс поза која се вика „калуѓерка“ и не е баш невина како што звучи