Сигурно ќе ви се допадне: Како сами да си направите печка со скара од цигли – чекор по чекор

Ако сте љубител на скара, ова нешто мора да го имате во својот двор! Може да ви послужи за подготовка на разни јадења… Погледнете ја снимката и следете ги упатствата кои се исклучително јасни. Еве како да ја направите оваа интересна печка со скара! (224) 00