12 неверојатни нешта што можете да ги видите само со помош на рендген

Откако човештвото ги откри рендгенските зраци, луѓето почнале да скенираат сè што можеле. Рендгенските зраци ни овозможуваат да ги видиме секојдневните нешта од навистина неочекувана перспектива. Со нивна помош ги разјаснивме мистериите за многу природни феномени, процеси во човечкото тело и закони според кои живеат животните. Погледнете како изгледаат неколку секојдневни работи видени со помош… Read More 12 неверојатни нешта што можете да ги видите само со помош на рендген

Се маскирал во домаќинка и мамел мажи во кревет, а потоа почнувал ужасот!

32-годишниот Брајан Денемостје од Флорида се облекувал како секси домаќинка, заведувал мажи и ги носел дома, а сега би можел да биде осуден на 10 години затвор. Денемостје е прогласен за виновен за неовластено снимање порно филмови и нивно ширење на интернет. Од 150 мажи, колку што успеал да намами во кревет, барем 80 не… Read More Се маскирал во домаќинка и мамел мажи во кревет, а потоа почнувал ужасот!