Кои се 11-те најнечисти работи во секоја хотелска соба?

Тоа што ќе платите повеќе, не значи дека ова правило не важи и за вас. Поскапите хотели не значи дека имаат помалку бактерии. Напротив, тие може дури да имаат и повеќе. Проверете од кои работи треба најмногу да се држите настрана кога престојувате во хотел: Површината околу мијалникот и чешмата во бањата Површините во бањата и… Read More Кои се 11-те најнечисти работи во секоја хотелска соба?