Емотивниот момент во кој сопственикот си го наоѓа изгубеното куче, кое веќе 3 години живее како скитник

Ова е прекрасниот момент во кој кучето Ѓорѓи повторно се сретнува со неговиот сопственик по три години, откако се изгубило. Гиорги Березиани го изгубил своето сакано милениче во 2015 година. Три години ги чешлал улиците на грузискиот главен град Тбилиси и објавувал постери за било какви информации за кучето. По неколку лажни траги, Гиорги овој… Read More Емотивниот момент во кој сопственикот си го наоѓа изгубеното куче, кое веќе 3 години живее како скитник

Почина кучето во Грција кое осум години го чекаше сопственикот да излезе од супермаркет

Хачико, кучето од Крит кое го чекаше својот сопственик да излезе од супермаркет, почина после осум години. За последните осум години, кучето одело секое утро во локален супермаркет во селото Пателлес, Крит трпеливо го чекал својот сопственик, кој починал од срцев удар во истата продавница пред осум години. Верното куче преку целиот ден било пред… Read More Почина кучето во Грција кое осум години го чекаше сопственикот да излезе од супермаркет