Цела недела била заробена под карпи, а преживеала на неверојатен начин

Во Калифорнија е спасена жена која недела дена била пријавена за исчезната, а пронајдена е помеѓу карпи каде што паднал нејзиниот автомобил. Анџела Хернандез преживеала 7 дена заглавена помеѓу карпите, користејќи го цревото од хладњакот на автомобилот за да пие вода преку него од пукнати во карпата. Неа ја нашле случајни инувачи кои го здогледале… Read More Цела недела била заробена под карпи, а преживеала на неверојатен начин