Си застрелал клинец во срцето и останал жив:„Господ тој ден беше со мене!“

„Веднаш се видело дека не е добро. Изненадувачки, но брзата одлука самиот да си го извади клинецот од срцето можеби му го спасила животот“, рекол лекарот после успешниот зафат. Арон е искусен столар и производител на мебел од Вудлендс, Тексас. Тој ја извршува оваа работа веќе 20 години, а она што му се случи пред… Read More Си застрелал клинец во срцето и останал жив:„Господ тој ден беше со мене!“

Пуканките одлични за срцето и за справување со опасните болести

Пуканките освен што се добра занимација во кино, тие се одлични и за крвните садови, варење на храната и превенција од рак. – Многумина не знаат дека пуканките се житарки со полно зрно кои го намалуваат ризикот од срцев удар и рак, а само 30 грама од нив се исто толку добри како и дневна… Read More Пуканките одлични за срцето и за справување со опасните болести