Ќерката на Стив Џобс тврди дека татко ѝ пред неа симулирал секс

Седум години откако почина генијот кој стои зад „Епл“, косопственикот на „Пиксар“ и член на Управата на компанијата „Волт Дизни“, Стив Џобс, неговата ќерка Лиза Бренан Џобс напишала мемоари во кои открила каков однос имала со својот татко. Иако веќе порано се пишуваше за тоа дека Лиса коментирала дека нејзиниот татко бил „злобен и чуден“, овие… Read More Ќерката на Стив Џобс тврди дека татко ѝ пред неа симулирал секс