Најголемите стравови на секој од хороскопските знаци

Секој од нас има скриен страв кој веројатно никогаш нема да признае дека го има. Тука не зборуваме за страв од пајаци или височина, туку за страв поврзан со подлабоки емоции. Не постои хороскопски знак кој не се плаши од нешто, а доколку не сте сигурни за вашиот страв, продолжете со читање. Овен Се плашите… Read More Најголемите стравови на секој од хороскопските знаци

Од што најмногу треба да имаат страв мажите за време на секс?

Без разлика на тоа што мажите за време на сексот сакаат да се чувствуваат надмоќно, реалноста го кажува спротивното. Во продолжение може да видите кои се најголемите машки разочарувања во сексот.. Играчки за секс Сите играчки за секс на некој начин изгледаат како да ги исфрлаат машките гениталии. Како е воопшто можно да се натпрерувате… Read More Од што најмногу треба да имаат страв мажите за време на секс?

Хорор филмовите се добри за вашето здравје

Гледањето хорор филмови и серии може да има позитивно влијание врз нашето здравје, ова го тврди професор од Универзитетот Пурдуе во Индијана. – Кога лицето ќе почуствува страв, се ослободува адреналин и срцето работи забрзано, расте крвниот притисок и се напнуваат мускулите, а се зголемува и интензитетот на емоции. Се ослободува допамин и серотонин поради… Read More Хорор филмовите се добри за вашето здравје

Во една реченица: Зошто луѓето се плашат од вас, според хороскопскиот знак?

Дали сте се нашле во ситуација кога чувствувате дека луѓето се плашат од вас? Која ваша карактерна црта предизвикува немир во нив? Дали оддавате слика на премногу совршена личност или пак имате огромна страст за ставовите што ги браните во животот, што тоа предизвикува несигурност кај соговорниците? Зошто луѓето се плашат од вас во една… Read More Во една реченица: Зошто луѓето се плашат од вас, според хороскопскиот знак?