Со голи раце фати стрела во лет при брзина од 215 километри на час

Што се случува кога ќе се спојат олиписки стрелец, тренер по боречки вештини и најсилната „Шкода“ направена некогаш? Тогаш смислуваат задача: фати ја стрелата во лет со голи раце. Стрелата ја исфрли Лоренс Балдауф, учесничка на Олимписките игри во Рио, и тоа со брзина од 193 километри на час што е 53 метри во секунда.… Read More Со голи раце фати стрела во лет при брзина од 215 километри на час