Ова е еден од најмладите бруцоши во светот со само 12 години

Едно 12-годишно момче го положи приемниот испит и сега ќе студира медицинска физика и биофизика на Универзитетот во главниот град на Мексико. Карлос Антонио Сантамарија Дијаз ќе биде првиот студент на таа возраст кој се запишал на Националниот автономен универзитет на Мексико (УНАМ), потврдија од таа установа. -Само сакам да студирам. Ако ми ја затворат… Read More Ова е еден од најмладите бруцоши во светот со само 12 години