Кренала сукња, па извела неверојатна кражба

Кога ќе погледнете како тоа го извела вилицата ќе ви се зачука на подот. Една од најдобрите одлики на кратците е храброста, спретноста и итрината. Оваа жена ги поседува сите три одлики бидејќи за 13 секунди успеала да украде плазма телевизор. Оваа снимка дошла од Костарика и на неа се гледа жена која става голем… Read More Кренала сукња, па извела неверојатна кражба