Борба за партнер: Нема што сакаш туку што мора!

Љубомората или желбата за доминација понекогаш се и’ погрешен потег. Една жена на забава била љубоморна додека еден пар тацувајќи одлично се забавувал. Кутриот маж, од една динамична игра наеднаш морал да се препушти на „стискавецот“ на љубоморната пријателка… (414) 00

Жени во Иран танцуваат за поддршка на уапсената тинејџерка поради Инстаграм видео

Иранки танцуваат во јавност и објавуваат видеа на интернет во протест поради апсењето на младата тинејџерка Медех Хоџабри, која објавувала видеа како танцува без хиџаб на својот популарен Инстаграм профил. Хоџабри имала илјадници следбеници поради нејзините видеа на кои танцува на звуците на иранските и западните поп и рап песни. Танцовите најчесто биле во нејзината соба… Read More Жени во Иран танцуваат за поддршка на уапсената тинејџерка поради Инстаграм видео