Над 7.000 Британци сѐ уште гледаат на црно-бел телевизор

Во повеќе од 7.000 домаќинства во Велика Британија сè уште се гледа телевизија на црно-бели телевизори. Оваа статистика малку зачудува, имајќи предвид дека помина половина век откако редовно почна да се прикажува програма во боја. Втората програма на Би-би-си беше првиот канал кој во 1967 година редовно почна да емитува програма во боја, а тоа… Read More Над 7.000 Британци сѐ уште гледаат на црно-бел телевизор

Убиец број еден на сексот

Сите го имаме, а не знаеме колку се озбилни последиците. Телевизорот не го прави нашиот сексуален живот ниту подинамичен ниту повозбудлив. Ова беше потврдено и со резултатите од истражувањето на Универзитетот во Делавер, во кое научниците следеа речиси 4 милиони луѓе од повеќе од 80 земји во текот на годините. Резултатот го отрезнува секој обожавател… Read More Убиец број еден на сексот

Кренала сукња, па извела неверојатна кражба

Кога ќе погледнете како тоа го извела вилицата ќе ви се зачука на подот. Една од најдобрите одлики на кратците е храброста, спретноста и итрината. Оваа жена ги поседува сите три одлики бидејќи за 13 секунди успеала да украде плазма телевизор. Оваа снимка дошла од Костарика и на неа се гледа жена која става голем… Read More Кренала сукња, па извела неверојатна кражба