Загрижувачка статистика: Што ги мачи децата најмногу во животот?

Мора да преземете сериозни чекори да му помогнете на вашето дете да се справи со преголемиот притисок од стандардите поставени на интернет. Компанијата Simba направи истражување од што децата, односно тинејџерите, се најнезадоволни во животот и дојде до загрижувачки резултати. Едно од 4 деца на возраст од 9 до 16 години вели дека физичкиот изглед… Read More Загрижувачка статистика: Што ги мачи децата најмногу во животот?