Британија отвора затвор за трансродови лица

Во Велика Британија неделава ќе биде отворан првата затворска единица за трансродни лица, соопшти британското Министерство за правда. Во тоа крило во рамките на женскиот затвор, во јужниот дел на Лондон засега ќе бидат сместени три лица ои се родени како мажи, но во меѓувреме станале жени, наведува ВВС. Властите наведуваат дека тие три затворенички… Read More Британија отвора затвор за трансродови лица

Спиела со повеќе од 2.000 мажи, но ниту еден не знаел за нејзината најголема тајна

Кристал Ворен има 48 години, а од маж станала вистинска заводничка откако подлегнала на неколку операции за промена на полот. Со промената на полот, се променил и нејзиниот сексуален живот. Неколку месеци после операцијата, Кристал спиела со многу мажи, а дури со девет во иста вечер. Кристал е родена како Кристоф Сноуден, а целта ѝ… Read More Спиела со повеќе од 2.000 мажи, но ниту еден не знаел за нејзината најголема тајна