Модераторите на „Фејсбук“ се толку истрауматизирани што пушат марихуана на работа

На луѓето што ја контролираат содржината на „Фејсбук“ деновите им минуваат читајќи и гледајќи теории на заговор, насилни убиства и говор на омраза, често и по стотици пати на ден. Голем дел од нив, кои всушност работат за компанијата за професионални услуги „Когнизант“, не издржуваат ни цела година во консумирањето на најлошото од интернетот пред… Read More Модераторите на „Фејсбук“ се толку истрауматизирани што пушат марихуана на работа