Мајката пронајде игла во устата на своето бебе: Детето имало забодени 10 игли од кои шест се остранети, но опасноста по животот постои

Мудасир Каримов, стар само 9 месеци се бори за живот во болницата во Таџикистан. Лекарите во неговото тело пронајдоа 10 игли. Мајката на детето откри игла во непцата на својот син и веднаш го однела во болница. Лекарите пронајдоа вкупно десет игли во черепот на детето, во неговиот нос, нозете, вратот и градите. Лекарите заклучиле… Read More Мајката пронајде игла во устата на своето бебе: Детето имало забодени 10 игли од кои шест се остранети, но опасноста по животот постои