Мајкл Шумахер примен во париска болница за таен третман

Според извештаите што доаѓаат од Франција, Михаел Шумахер тајно бил примен во приватна болница во Париз од понеделникот. Седумкратниот светски шампион во Формула 1 не е виден во јавност од кога ја доживеа несреќата при скијање на француските Алпи пред скоро шест години. Шумахер, кој наполни 50 години во јануари, тогаш претрпе сериозни повреди на… Read More Мајкл Шумахер примен во париска болница за таен третман