Најголемите грешки кои родителите ги прават на Фејсбук

Сликите објавени на социјалната мрежа можат да заврши било каде и да останат трајно забележани некаде на интернет. Социјалните мрежи се идеално место за споделување на семејни фотографии и за да се поврзете со пријателите. Меѓутоа, ако не ги употребувате внимателно, можете да направите голема грешка, особено ако имате дете. Тогаш морате да бидете особено… Read More Најголемите грешки кои родителите ги прават на Фејсбук

Оваа креативна мајка создава неверојатни фотографии од своето бебе!

Откако ќе станете родител, детето станува центар на вашиот универзум, а воедно и омилен „модел“ за фотографирање. За разлика од секојдневните фотографии кои ги гледаме по социјалните мрежи, оваа мајка ја искористила својата креативност да направи цели приказни во фотографиите во кои главен лик е нејзиното бебе. Погледнете како изгледа тоа.     (439) 00

Вознемирувачко: Наркоманка објави свои фотографии како изгледа дрогирана

Ова е приказна за мајка, која за да им помогне на другите, ги објавувала своите слики на Фејсбук, додека е во деликатна состојба на конзумирање дрога. Станува збор за Мелиса Ли Матор, која смета дека така ќе му покаже на светот колку тоа е лошо и погубно. Друга причина за ваквото нејзино однесување е за… Read More Вознемирувачко: Наркоманка објави свои фотографии како изгледа дрогирана

Најсмешните полициски фотографии на сите времиња

Кога размислувате за полициски фотографии, сигурно не би ги опишале како смешни. Најчесто на нив се наоѓаат луѓе кои повеќе би сакале да бидат на друго место. Но понекогаш овие фотографии се навистина неверојатни. Па, погледнете ги 25-те најсмешни полициски фотографии на сите времиња. (49) 00

International Exibition Of Photographic Art

Датум: 13.11.2018 Место: Скопје Локација: Национална уметничка галерија Почеток: 20:00 Цена: Бесплатно Dear fellow photographers We are pleased to invite you to our biennial Photomedia 2018 that are going to be maintain for the 16th time. In past three decades Photomedia become one of the most popular print exhibitions in the world. This year we continue to cherish print photography… Read More International Exibition Of Photographic Art

Ретко видени приватни фотографии од Фреди Меркјури и неговиот долгогодишен партнер

Еден од најталнтираните пејачи кои некогаш живееле, Фреди Меркјури, покрај тоа што е познат по неговиот неверојатен и незаборавен глас, е познат и по неговата борба со сидата заради која замина пребрзо. Фреди беше дијагнозиран со СИДА во 1987, а почина од компикации во 1991 година. Покрај него секогаш бил неговиот партнер, иако Фреди неговиот приватен… Read More Ретко видени приватни фотографии од Фреди Меркјури и неговиот долгогодишен партнер

16 митови од Интернетот во кои треба да престанете да верувате

Во текот на целата историја на човештвото биле кажувани многу митови. Со појавата на Интернетот, многу вистински и лажни приказни им станале достапни на многу луѓе. Сигурно имате сретнато поголем дел од овие митови, а сега е време да престанете да верувате во нив. 1. Принцезата со бркови за која мажите се убивале Сигурно имате… Read More 16 митови од Интернетот во кои треба да престанете да верувате