Ги нарекуваа најубавите близнаци на светот, а еве како изгледаат девет години подоцна

Кога Џеки Клементс и нејзиниот сопруг добиле две слатки девојки на овој свет на 7 јули 2010 година, тие не ни претпоставувале дека нивниот живот ќе биде толку хаотичен. Се разбира, тие очекуваа двојно менување на пелени, непроспиени ноќи и врескање, но тие немале идеја дека близнаците ќе кренат волку врева на интернетот. Ава Мари… Read More Ги нарекуваа најубавите близнаци на светот, а еве како изгледаат девет години подоцна