Adobe планира да претстави целосна верзија од Photoshop kоја ќе работи на iPad

Со оглед на се поголемиот број на корисници кои работат од своите мобилни, наместо десктоп компјутери, се очекува Adobe да ги прилагоди своите најпознати апликации за ова модерно време. Извори на Bloomberg неофицијално го информираа овој медиум дека Adobe е во фаза на прилагодување на Photoshop, можеби најпознатата апликација од компанијата, да работи на таблет… Read More Adobe планира да претстави целосна верзија од Photoshop kоја ќе работи на iPad