Полнето француско лебче

Вкусниот француски багет, сега надополнет со сочни додатоци за вистинско сендвич уживање! Состојки: – Француско лебче – 1 векна – Кравјо сирење – 15 dkg – Шунка – 15 dkg – Кашкавал – 10 dkg – Мајонез – 3 лажици – Павлака – 3 лажици – Краставица – 1 свежа – Пиперка – 1 свежа… Read More Полнето француско лебче