САД нема да бараат одговорност од изолираното племе кое усмрти американски мисионер

Џон Ален Чау (26) бил убиен од дожд од стрели во ноември по истоварувањето на далечниот остров за да го рашири словото на Исус Христос View this post on Instagram A post shared by John Chau (@johnachau) on Oct 21, 2018 at 12:09am PDT Северно-Сентинеловото племе во Индија, кое застрелало христијански мисионер во напад со… Read More САД нема да бараат одговорност од изолираното племе кое усмрти американски мисионер