12 смешни цицати за мажите

Мажите на моменти знаат да бидат напорни и да ве нервираат, но без нив сепак не можете. Смешни цитати на сметка на мажите: – Не ми е потребен маж кој ќе ми ги реши проблемите. Потребен ми е маж кој нема да ми биде проблем. – Мажите велат дека со жените треба да добијат и упатство… Read More 12 смешни цицати за мажите