Во Aмбасадата на Ватикан пронајдени човечки коски

Работниците пронајдоа човечки коски во Aмбасадата на Ватикан во Италија и полицијата го испитува овој случај, соопшти Ватикан. Италијанските медиуми објавија дека форензичарите се обидуваат да утврдат дали станува збор за посмртните останки на Емануела Орланди, 15-годишната ќерка на еден вработен во Ватикан која исчезна во 1983 година. Исчезнувањето на Емануела Орланди е една од… Read More Во Aмбасадата на Ватикан пронајдени човечки коски