Родените во овој знак се најкомплицираните личности кои ќе ги запознаете

Тие би рекле: Не сум комплициран/а, само имам многу чувства. Тоа се Рибите. Тие се на границата меѓу екстроверти и интроверти – сакаат да имаат пријатели и да имаат луѓе околу себе, но уживаат и во мометите кои ги минуваат сами со мислите во нивната глава. Еден ден ќе посакаат да бидат цело време со… Read More Родените во овој знак се најкомплицираните личности кои ќе ги запознаете

Загрижувачка статистика: Што ги мачи децата најмногу во животот?

Мора да преземете сериозни чекори да му помогнете на вашето дете да се справи со преголемиот притисок од стандардите поставени на интернет. Компанијата Simba направи истражување од што децата, односно тинејџерите, се најнезадоволни во животот и дојде до загрижувачки резултати. Едно од 4 деца на возраст од 9 до 16 години вели дека физичкиот изглед… Read More Загрижувачка статистика: Што ги мачи децата најмногу во животот?

На тема Тантра секс…

Тантричкиот секс пристигнува од хиндуистичката традиција, Тантра стара преку 5000 години, а нуди поинакво искуство од класичниот секс. Како што пишува „Космополитен“, се смета дека тантричкиот секс е облик на интимност благодарение на кој партнерите остваруваат нови канали по пат на кој нивните сексуални енергии се поврзуваат и на тој начин оживуваат ново ниво на… Read More На тема Тантра секс…