8 докази дека сте осамени, иако не се чувствувате така

Осаменоста има влијание врз вашето тело и добросостојбата, може да доведе до висок крвен притисок проблеми со кардиоваскуларни заболувања, намален имунитет и депресија. Многумина не гледаат на осаменоста како сериозен проблем, и иако некогаш е во ред да бидете сами, сепак не е нормално постојано да сте осамени. Многу често се случува луѓето и да… Read More 8 докази дека сте осамени, иако не се чувствувате така