Киднапирал девојче и 15 години ја силувал во пештера

Полицијата во Индонезија ослободила 28-годшна девојка која селски шаман ја држел заробена во пештера цели 15 години. Врачарот стар 83 години, наводно ја киднапирал девојката кога таа имала само 13 години, а со текот на времето и го испрал мозокот убедувајќи ја дека ја запоседнал лошиот дух „јин“. Се наведува дека ја одвел во својата… Read More Киднапирал девојче и 15 години ја силувал во пештера