Двајца браќа излегоа на шоуто „Шпанија има талент“, а потоа ја кренаа цела публика на нозе!

Досега сме посведочиле на многубројни најразлични таленти во секоја земја каде што се одржува ова шоу, но ретко кои натпреварувачи успеваат да ја дигнат целата публика на нозе и да предизвикаат овации и воодушевување кај присутните. Погледнете го настапот на овие двајца браќа на „Шпанија има талент“ кои ги собраа сите симпатии како на публиката… Read More Двајца браќа излегоа на шоуто „Шпанија има талент“, а потоа ја кренаа цела публика на нозе!