Југо на стероиди: Наследник каков што никој не очекуваше – Yugo GT 5000

Дизајнерот Михаел Меркер објави неколку фотографии од неговиот концепт за Yugo GT 500 – наследникот на легендарното Yugo кое до пред 10 години се произведуваше во српскиот град Крагујевац. Модернизиран и во чекор со времето, новата модификација на Меркер за денешниот пазар изгледа навистина посебно. Откако започна производството на овој автомобил, преку 800.000 купувачи решија… Read More Југо на стероиди: Наследник каков што никој не очекуваше – Yugo GT 5000