Gibonni на All You Need Is Love Festival

Датум: 23.12.2018 Место: Скопје Локација: ВИП Арена Почеток: 21:00 Цена: 700 – 2000 мкд A ЗА КРАЈ НА 2018: GIBONNI ВО СКОПЈЕ КАКО ХЕДЛАЈНЕР НА ALL YOU NEED IS LOVE FESTIVAL! За да авалонскава година заврши како што треба, со навистина огромен ќеиф ви најавуваме: најголемата музичка актуелна регионална ѕвезда GIBONNI ќе биде хедлајнер на… Read More Gibonni на All You Need Is Love Festival