2 Cellos во Скопје

Date: 06.10.2018 Location: Скопје Venue: Vip Арена Start: 21:00 Price: 990 – 1.990 мкд ПЛАНЕТАРНАТА МУЗИЧКА СЕНЗАЦИЈА 2 CELLOS КОНЕЧНО СО ГОЛЕМО АРЕНА ШОУ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Задоволство ни е да ви најавиме дека една од концертно најуспешните светски музички атракции во моментов, дуото 2 CELLOS оваа есен доаѓа во Скопје. Во рамки на… Read More 2 Cellos во Скопје