Оваа куќа е направена со помош на 3D принтер и чини помалку од 4.000 долари

Куќите кои можат да се испечатат со помош на 3D принтер, полека стануваат хит во градежништвото, а постојат модели кои можат да се направат во период од 24 часа и кои чинат помалку од 4.000 долари. На почетокот на оваа година, компанијата „Branch Technology“ го развила прототипот на изработка на 3D куќи, со големина од… Read More Оваа куќа е направена со помош на 3D принтер и чини помалку од 4.000 долари