Обожавателка го тужи Били Ајдол, бидејќи не ја поминале ноќта заедно

Рок ѕвездата Били Ајдол може наскоро да се појави на суд поради бизарно обвинување од обожавателка. Имено, Џулијана Берг во октомври 2016-та присуствувала на концертот на пејачот во Лас Вегас, се наведува во тужбата, а истата ја поднесува, бидејќи Ајдол ѝ ветил дека по концертот ќе ја помине ноќта со неа. Тоа, сепак, не се… Read More Обожавателка го тужи Били Ајдол, бидејќи не ја поминале ноќта заедно