Видео кое го запали Балканот: Хрватски професор со детски хор ја изведе „Боемска рапсодија“

Вараждинскиот професор во музичко училиште Томислав Цвртила со Детскиот хор ја извел „Боемска рапсодија“ на бендот „Квин“ на концерт. Но, тоа не би било ништо необично доколку притоа не се маскирал во Фреди Меркјури. Со тоа уште повеќе ја доловил атмосферата на својот проштален концерт. Снимката од настапот на хрватскиот професор стана хит на социјалните… Read More Видео кое го запали Балканот: Хрватски професор со детски хор ја изведе „Боемска рапсодија“