End of summer Ladies Night во Cineplexx

Датум: 29.08.2018 Место: Скопје Локација: Cineplexx Почеток: 19:00 Цена: 180 мкд Ги пропуштивте најдобрите летни хитови во кино? Во среда, 29.08, можете повторно да ги погледнете по цена од 180 денари. ? Ocean’s 8 ?Mamma Mia 2 ?The spy who dumped meОчекувајте многу изненадувања ??? Се гледаме на најдобриот End of summer Ladies Night ?во… Read More End of summer Ladies Night во Cineplexx