CSC – Customer Service Conference во Скопје

Датум: 01.09.2018 Место: Скопје Локација: Хотел “Порта“ Почеток: 00:09 Цена: 4.500 – 6.000 Целта на конференцијата е да се разбуди свеста дека добрата услуга е клучна за зголемување на профитот на компанијата. Само 4% од клиентите се жалат за лошата услуга, другите 96% едноставно одат да ги трошат парите кај Вашите конкуренти. Присутните на оваа конференција… Read More CSC – Customer Service Conference во Скопје