Како би изгледал станот на Моника од „Пријатели“ во 2018 година?

Со текот на времето, доколку продолжеше да се емитува култната серија „Пријатели“ (Friends), станот на Моника сигурно ќе претрпеше одредени промени или пак целосно реновирање, но и прифаќање на модерните технологии. Тим од дизајнери на ентериери се обидел да направи реконструкција на овој популарен стан, вклучувајќи и идеја како би изгледал ако Моника и Чендлер… Read More Како би изгледал станот на Моника од „Пријатели“ во 2018 година?