Сеавус талент – Бесплатна програма за обучување млади инженери од областа на ИТ-операции и поддршка

Софтверската компанија „Сеавус“ организира бесплатна програма за обучување млади инженери од областа на ИТ-операции и поддршка. Програмата нуди можност учесниците да се стекнат со почетно знаење со алатки за монтирање, SQL бази, Shell и Powershell скриптирање, ИТ-безбедност, сервиси на Oracle и многу повеќе. Предавањата започнуваат на 17 октомври 2018 година, а завршуваат на 12 ноември… Read More Сеавус талент – Бесплатна програма за обучување млади инженери од областа на ИТ-операции и поддршка

International Conference on Renewable Energy, Engineering and IT Application

International Conference on Renewable Energy, Engineering and IT Application provides lots of networking opportunities to scholars professors and Practitioners for corporate and development sectors. The scope of this conference is broad and covers many aspects of international technology perspectives. This conference aims to provide scholarly platform to participants to share their valuable knowledge and current… Read More International Conference on Renewable Energy, Engineering and IT Application