Професор по англиски јазик – Lingva Orion

Училиштето за странски јазици ,,Lingva Orion” има потреба од двајца професори по англиски јазик со полн фонд на часови, со или без искуство. Да има завршен Филолопки факултет, група: англиски јазик и книжевност, на Универзитетот Св. ,,Кирил и Методиј”. Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 31/08/2018 Емаил: [email protected]; [email protected] Контакт телефон: 078411657 (86) 00

Java WEB developer – Пелагус ИТ

Pelagus IT, компанија со седиште во Словенија има потреба од двајца Web/Java програмери за вработување на неопределено време во канцеларијата за развој на софтвер во Скопје. Квалификации: Потребно е искуство од изработка на апликации базирани на JavaScript/TypeScript, MVC, Java EE, релациски бази на податоци и SOA технологии (SOAP/REST web сервиси). Би сакале да ни се… Read More Java WEB developer – Пелагус ИТ

Менаџер за продажба – Клиар Вју

Clear View BTC (www.clearview.com.mk) како регионален лидер во областа на тренинзите за стекнување на знаења и вештини од областа на Бизнисот и менаџментот објавува оглас за следнава позиција: Координатор за продажба и развој Потребни квалификации: •    ВСС; •    Познавање на менаџмент; •    Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години; •    Задолжително познавање на англиски јазик; •    Менаџерски и продажни… Read More Менаџер за продажба – Клиар Вју

Магационер – Парти сервис Лео Дооел

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 29/07/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 078/235-854 Парти сервис Лео Дооел Скопје (L&L Catering) компанија за индустриски и комерцијален кетеринг, поради отоврање на нова работна позиција во магацинот на централната кујна, има потреба од 1 (еден) магационер, кој ќе ги извршува следниве работни задачи: • Врши прием на роба, односно… Read More Магационер – Парти сервис Лео Дооел

Готвач – Парти сервис ЛЕО Дооел

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 29/07/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 078/235-854 Парти Сервис Лео – L&L Catering, реномирана компанија за индустриски кетеринг од Скопје, која опслужува голем број на успешни компании, поради проширување на својот тим во централната кујна, има потреба од 5 готвачи и помошници готвачи. Квалификации: – Најмалку средно образование; – Соодветно… Read More Готвач – Парти сервис ЛЕО Дооел

Неговател/ка – HumanaS

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 20/07/2018 Емаил: [email protected] Социјалното претријатие ХуманаС има потреба од негуватели/ки з астари лица за работа во домашни услови со или без работно искуство. ХуманС обезбедува обука за лицата без искуство. Работно време е 8 часа на ден од Понеделник до Сабота. Заинтересираните кандидати можата да се аплицираат на [email protected]Read More Неговател/ка – HumanaS

Работник за обезбедување – Хотел Арка

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 24/07/2018 Емаил: [email protected] Хотел Арка има потреба од: Портир / Обезбедување Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: -Лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ -Возачка дозвола Б категорија -Завршено средно образование -Познавање на Англиски јазик е предност; -Со или без работно искуство. Нудиме: -Работа во хотел… Read More Работник за обезбедување – Хотел Арка

Стручен Соработник – БЕГ

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 15/07/2018 Емаил: [email protected] Одлично владеење со законската регулатива поврзана со работа на трговски друштва, практицирање на облигационите односи со домашни и со странски правни субјекти, следење и спроведување на законските прописи од областа работни односи, практично спроведување и администрирање на сите активности од областа работни односи, и искуство во… Read More Стручен Соработник – БЕГ

Менаџер – Грант Торнтон Консалтинг

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 13/07/2018 Емаил: [email protected] Грант Торнтон Консалтинг има потреба од Менаџер во одделот за сметководствени услуги со следните квалификации: • Диплома за завршено високо образование од Економски факултет • Поседување на уверение за овластен сметководител • Работно искуство во областа на сметководство или работа во сметководство по можност во меѓународна… Read More Менаџер – Грант Торнтон Консалтинг

Комерцијалист – Енерго систем ДОО

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 13/07/2018 Емаил: [email protected] Комерцијалист (референт за продажба) Одговорности и задачи: • Продажба на Големо и Мало на опрема и материјали за греење, ладење, водовод и алат • Примање на нарачки,планирање и организирање на продажни активности (големопродажба и малопродажба) • Работа на терен и решавање на проблемите и евентуалните приговори… Read More Комерцијалист – Енерго систем ДОО