Skopje Vinyl Convention 2018

Датум: 12.10.2018 – 13.10.2018 Место: Скопје Локација: МКЦ Почеток: 22:00 Цена: Слободен влез SKOPJE VINYL CONVENTION не е случајност! Најголемиот настан на плочи продолжува втора година по ред, а со големо задоволство го најавуваме DJ KOCO a.k.a. SHIMOKITA од Токио, Јапонија, премиерно на скопскиот подиум и во Европа. Следете нѐ и дознајте кој сѐ ќе… Read More Skopje Vinyl Convention 2018