Апсолутно хипнотизирачки: Оваа јапонска изведба на синхронизирано одење ќе ве воодушеви

 
 

Кога размислувате за одење, тоа за вас претставува една нормална, секојдневна активност. Но, кога ќе ја погледнете оваа снимка на јапонски студенти, мислењето ќе ви се промени.

Всушност, Јапонците дури и се натпреваруваат во одење уште од 1966 година.

(52)

Вашиот коментар