Боксуваше неспортски, па публиката влета да го тепа…

 
 

На еден кикбокс натпревар во Париз, публиката ретко како кога, имаше можност да влета на рингот и да поделат и тие по неколку тупаници. Имено, кикбоксерот од Холандија, Мертел Гохарт, направи еден неспортски потег со тоа што го удри противникот од позади по огласувањето на ѕвончето. Ова не помина добро кај публиката, која реши дека треба да му го дотера паметот.

(236)

Вашиот коментар