Борба за партнер: Нема што сакаш туку што мора!

 
 

Љубомората или желбата за доминација понекогаш се и’ погрешен потег. Една жена на забава била љубоморна додека еден пар тацувајќи одлично се забавувал. Кутриот маж, од една динамична игра наеднаш морал да се препушти на „стискавецот“ на љубоморната пријателка…

(417)

Вашиот коментар