Видео: Руски мафијаш егзекутиран на прославата за неговото излегување од затвор

 
 

Руски мафијашки кум беше убиен на забава организирана по повод неговото излегување од затвор.

На морничавата снимка од камерите за надзор на локалот се гледа како непознат напаѓач му се доближува на Александер Жестоков (39) одзади и пука во него од непосредна близина.

Предупредување: Содржината на видеото може да ве вознемири!

(972)

Вашиот коментар