Видео: Туристка загина снимајќи селфи!?

Туристката Сандра Да Коста Македо загинала во намерата да направи што подобра селфи фотографија. Сандра намерата да сними што по атрактивно селфи ја плати со својот живот.

На работ на балконот на еден хотел во панама на 27 кат Сандра држејќи селфи стап во рака се обидувала на направи што подобра фотка. Но, во еден миг таа загубила рамнотежа и паднала од балконот на својата соба која била на 27 кат и загинала.

Случаен очевидец на падот го снимил целиот  трагичен настан со својот мобилен телефон.

-Таа е луда, ене ја таму, падна, се слуша машки глас  во позадината на видеото.

 
 

Според „Според Дејли маил“ Сандра била учителка и имала две деца.

(550)

  
 

Вашиот коментар