Возач на стара Буба на улична трка ги понижи сопствениците на Порше, Ламборџини и Нисан

Во наредното видео главната улога ја игра една стара „Буба“…

Сите мислеле дека овој стар автомобил нема шанса против моќните модели на Порше, Ламборџини и Нисан, но не испаднало баш така.

Оваа снимка покажува дека сите „Буби“ не се исти. Погледнете го видеото…

 
 

(655)

Вашиот коментар