Во светот на децата: Гледајќи го ова видео ќе се смеете половина час

 
 

Има ли нешто послатко од дете? Има ли поголема искреност од онаа детската? Има ли посмешно нешто од лудориите кои ги прават деца?

Одговорот на сите овие прашања е: НЕ!

Во видеото во продолжение ќе видите голем број на детски лудории и ќе се смеете речиси половина час. Уживајте!

(317)

Вашиот коментар